41st medaljer till OSS i Burger King Swim i Värnamo

De som vann Guldmedaljer var följande: Sverre van Brink, Miranda Orajärvi, Maja Pettersson William Bevreus och Agnes Cato Övriga som tog hem medaljer var: Simone Karlsson, Daniel Andersson, Edvin Carlsson, Nellie Stiberg, Ellen Torkelsson och Clara Nilsson. Förutom de som tog medalj så vill jag passa på att hylla alla andra som var med, för de gjorde oxå jättemånga bra lopp och de flesta slog personliga rekord i mängder. Det känns som om Osby Simsällskap kommer bli att räkna med framöver då de har många unga duktiga simmare, och om dessa bara fortsätter att träna hårt och utvecklas så kommer OSS snart att kunna utmana de stora klubbarna i vissa åldersklasser. Vill ni följa vad som händer i Osby Simsällskap så gå in och läs på deras hemsida: http://www.laget.se/OSBY_SIMSALLSKAP/start.html

Dagens fråga

Har du någon att fira jul med?

Loading ... Loading ...