Annons

Jakt på skåpfynd

Hässleholm Fyra gånger per år arrangera Ballingslövs BK och Ballingslövs GoIF gemensamt utförsäljning av skåpstommar, dörrar, handfat, handtag, knoppar, luckor och lådor som.
Hässleholm • Publicerad 30 oktober 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
Lastat var det här. En kund har fyndad ett skåp och får det utkört mot släpkärran. Foto: Stefan Franzén
Lastat var det här. En kund har fyndad ett skåp och får det utkört mot släpkärran. Foto: Stefan Franzén

Fyra gånger per år arrangera Ballingslövs BK och Ballingslövs GoIF gemensamt utförsäljning av skåpstommar, dörrar, handfat, handtag, knoppar, luckor och lådor som.Varje utförsäljning lockar ett flertal besökare. Många av dem redo med släpvagn kopplad till bilen.– Tack vare utförsäljningen har jag kunnat inreda både kök och badrum i två hus, berättar en kund som dock inte vill uppge sitt namn.

Mest attraktivt på lördagen var den här gången badrumsinredningen.– Den är oftast komplett. och när man vet vad produkterna kostar egentligen så är det verkliga klipp kunderna gör, säger Cissi Ellström Nilsson som jobbar på Ballingslöv och även är verksam inom Ballingslöv BK.Bertil Bernersson, styrelseledamot i brottarklubben passade på att rikta en tacksamhetens tanke till två eldsjälar– Sven och Lisa Nilsson gör ett enormt arbete med att dels ta upp alla produkter i lokalen och dels ställa i ordningen allt.

Försäljningen är betydelsefull både för fotbollsklubben och för oss i brottningen.– Ja, den tillsammans med loppmarknaden är basen i vår verksamhet, intygar Johan Jönsson, ordförande i Ballingslövs GoIF.Nästa utförsäljning i Bafab industrihotell är planerad till den 26 november.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons