Min teckning Hilda

Personligt Hon blev imponerad av de många palmerna i badhuset och har därför målat en fin teckning för att visa hur det såg ut.
Personligt • Publicerad 31 oktober 2011 • Uppdaterad 15 december 2021

Hon blev imponerad av de många palmerna i badhuset och har därför målat en fin teckning för att visa hur det såg ut. Teckningen är inskickad av morfar Håkan i Ballingslöv. Som tack skickar vi Hilda boken Apan och jag. Vill du också ha en bok? Alla barn är välkomna att skicka in teckningar. Publicerade bidrag belönas med en bok. Glöm inte skriva, namn, ålder och adress. Skicka till:Personligt, Norra SkåneVäpnaregatan 6281 81 Hässleholm

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.