Tandläkare anmäld till DO

Skåne/Kristianstad Enligt anmälan började den ansvariga tandläkaren omgående att prata nedlåtande om mannen och hans barn.
Publicerad 31 oktober 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Enligt anmälan började den ansvariga tandläkaren omgående att prata nedlåtande om mannen och hans barn. Tandläkaren ska exempelvis ha sagt att mannen och barnet var smutsiga. Även tandläkarens övriga konversation innehöll flera "fula ord" enligt mannens anmälan till DO. Tandläkaren ska även ha behandlat barnet på ett felaktigt sätt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.