GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

IFK har inte gett upp division 2

Sport Men det är inte säkert att det kommer att behövas något överklagande.
Sport • Publicerad 6 december 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Men det är inte säkert att det kommer att behövas något överklagande.– Enligt uppgift är det riktig kris i Klagshamn, säger Nilsson.– Tränaren har lämnat och klubben har svårt att locka till sig spelare efter det att klubben avsagt sig att gå upp i ettan.Enligt Bosse kan det mycket väl bli så att laget begär sig ner ytterligare en serie och då är IFK det lag som står på tur att flyttas upp.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.