Glimåkra rustar för fyran

Sport Nya i Glimåkra är de bägge målvakterna Oliver Blennborn, Broby och Martin Nilsson, Lönsboda.
Sport • Publicerad 2 januari 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Nya i Glimåkra är de bägge målvakterna Oliver Blennborn, Broby och Martin Nilsson, Lönsboda. Från Nosaby har Hampus Dahl och Max Friberg kommit medan Jesper Eriksson och Gordon Liljegren är nya utespelare från Broby.Patrik Isaksson, Emil Schuller, Niklas Svennarp samt Joakim Svennarp har samtliga försvunnit till Hjärsås/Värestorp, Joel Wedenell har gått till VMA och Rasmus Ohlsson till Nosaby.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.