Skilsmässa för Katy Perry

Personligt Brand har lämnat in skilsmässoansökan till en domstol i Los Angeles, skriver People.
Personligt • Publicerad 2 januari 2012 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto:Scanpix
Foto:Scanpix

Brand har lämnat in skilsmässoansökan till en domstol i Los Angeles, skriver People.– Jag kommer alltid att avguda henne och jag vet att vi kommer förbli vänner, säger han i ett uttalande.Spekulationerna kring parets relation började i julhelgen när de firade på var sitt håll utan sina vigselringar. Katy Perry och Russell Brand gifte sig i Indien i oktober 2010.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.