Norra Skåne gratulerar

Grattis Precis som tvillingbrodern Markus har Martin gått grundskolan i Bjärnum och går nu på Växjö fria fordonsgymnasium.
Publicerad 3 januari 2012 • Uppdaterad 15 december 2021
18 år fyller den 4 januari Martin Persson i Bjärnum.
18 år fyller den 4 januari Martin Persson i Bjärnum.

Precis som tvillingbrodern Markus har Martin gått grundskolan i Bjärnum och går nu på Växjö fria fordonsgymnasium. Han gillar att mecka och reparera bilar och kör gärna traktor hemma på gården. När han är ledig träffar han gärna sina kompisar och flickvännen. I framtiden hoppas han arbeta med entreprenadmaskiner eller inom åkeribranschen och han vill gärna driva eget. Martin beskrivs som social, positiv och duktig på att arbeta.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.