59:an föll i Olofström

Sport Hässleholmslaget inledde strålande och vann den första serien med 3–2.
Sport • Publicerad 7 januari 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Hässleholmslaget inledde strålande och vann den första serien med 3–2. Olofström vann den följande serien med samma siffror vilket betydde att det vara oavgjort 5–5 efter halva matchen.– Men sedan lade de in en extraväxel och vann den tredje serien med 5–0, säger Roger Sjöberg i 59:an.Olofström slog då hela 1826 poäng mot 59:ans 1395. Blekingarna avslutade sedan matchen med att vinna den avslutande serien med 4–1.– Bara att konstatera att Olofström är ett jättestarkt lag, säger Sjöberg som menar att hans lag hade behövt en ledning med 7–3 efter halva matchen för att rubba Blekingelaget.Den dubble JSM-bronsmedaljören Emil Nilsson hade konserverat formen väl och var bäst i 59:an med 871 slagpoäng. Över 800 poäng var även Roger Sjöberg med 865, Lars Wärlstam 847, André Ekberg 834, Michael Wegner 818 samt Daniel Nilsson 815. Olofström var ännu värre då de hade tre man som slog över 900 poäng.Nästa helg blir det långresa för grabbarna i 59:an. Då möter de Smålandslagen Domino i Västervik samt Vimmerby BK. Då ska förhoppningsvis säsongens första bortapoäng tas av Hässleholmslaget.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.