Min teckning: Jonathan Tillgren

Personligt \"Jultomten kommer i en släde\", skriver Jonathan Tillgren, Gravaröd, Västra Torup, som gjort denna härliga teckning.
Personligt • Publicerad 11 januari 2012 • Uppdaterad 15 december 2021

"Jultomten kommer i en släde", skriver Jonathan Tillgren, Gravaröd, Västra Torup, som gjort denna härliga teckning. Som tack skickar vi ettanvändbart litet häfte.Alla barn är välkomna att skicka in teckningar. Publicerade bidrag belönas med en bok. Skicka till: Personligt, Norra Skåne Väpnaregatan 6 281 81 Hässleholm

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.