Såganläggning begärd i konkurs

Osby Det är med anledning av Viking Timbers konkurs som ett femtontal anställda kommer att få gå.
Osby • Publicerad 11 januari 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Det är med anledning av Viking Timbers konkurs som ett femtontal anställda kommer att få gå. Sammanlagt är det 105 anställda som får gå från bolagets fyra anläggningar i Sverige. Platsansvarige Håkan Gunnarsson säger till Radio Kristianstad att han beklagar att anläggningen kommer att läggas ner. Han anser att hela Lönsboda drabbas av sågverkets konkurs.Nu sätter han hoppet till att Viking Timber får en köpare, annars riskerar de anställda att gå ut i arbetslöshet.Koncernen Viking Timber har haft ekonomiska problem och har visat en förlust de senaste tre åren. Även underleverantörer kan drabbas.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.