Norra Skåne gratulerar

Grattis Han går teknikprogrammet på Hässleholms tekniska skola och vill därefter vidareut-bilda sig till arkitekt.
Publicerad 12 januari 2012 • Uppdaterad 14 december 2021
18 år fyller den 13 januari Oliver Ruottinen i Hanaskog.
18 år fyller den 13 januari Oliver Ruottinen i Hanaskog.

Han går teknikprogrammet på Hässleholms tekniska skola och vill därefter vidareut-bilda sig till arkitekt. Olivers intressen är sportdykning, handboll och fotboll. Han beskrivs som glad, omtänksam och vänlig. Vännerna får honom på bra humör men orättvisor gör honom arg.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.