Problem när rökare flyttar ut

Osby Om inte annat så i form av irritation över bortslängda cigarettfimpar i parti och minut.
Osby • Publicerad 16 januari 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Om inte annat så i form av irritation över bortslängda cigarettfimpar i parti och minut.Om kommunhuset i Osby är en rökfri zon så gäller detta inte området utanför.. Det menar brevskrivaren, som också har noterat en del av de kommunanställdas rökvanor. Två gånger på en halvtimme!Samme brevskrivare anser också att det är galet "att vissa får gömma sig för att ta ett bloss, medan personal från kommunhuset kan ställa sig på trottoaren".

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.