Att parkera fel i stan blir dyrare

Skåne/Kristianstad Avgiften för den som struntat i att betala avgift, alternativt stått för länge i en parkeringsruta höjs från 350 till 400 kronor.
Publicerad 18 januari 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Avgiften för den som struntat i att betala avgift, alternativt stått för länge i en parkeringsruta höjs från 350 till 400 kronor. Parkerar du på en plats där parkering är förbjuden för du numera betala 600, jämfört med tidigare 500 kronor.

Mest svider det för den väljer att ställa sig på en parkeringsplats för rörelsehindrade, utan att ha tillstånd till då. Den boten höjs nu från 700 till 1000 kronor.Dessa beslut fattades på tisdagens kommunfullmäktigemöte.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.