”Vi har inte sagt nej till Stefan”

Hässleholm Han kommenterar inte det enskilda elevärendet.
Hässleholm • Publicerad 24 januari 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Han kommenterar inte det enskilda elevärendet. Men säger dock:– Det finns i dag åtgärdsprogram för alla elever som riskerar att inte få godkända betyg. Han konstatera också att det i dag finns en tydlig arbetsgång på skolan när det gäller dyslexi. Men påpekar också att skolan lämnar ifrån sig utredandet till Region Skåne.

– Även där kan ett ärende ta tid, förklarar Jörn Engkvist.Stefan Roséns krav på en ursäkt från kommunen vill Jörn Engkvist inte kommentera.– Jag kan inte kommentera det just nu. Den åsikten får stå för Stefan Rosén.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.