Nödställd räddad i våtmarken

Hässleholm En yngre man hade tagit sig ut till en ö genom att gå på isen, men när han skulle bege sig tillbaka började isen spricka.
Hässleholm • Publicerad 25 januari 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

En yngre man hade tagit sig ut till en ö genom att gå på isen, men när han skulle bege sig tillbaka började isen spricka.En kamrat på land fick slutligen ringa brandkåren som körde ut. På en så kallad hansabräda kom ynglingen över till fast mark igen. En hansabräda är en bräda med handtag, fäst i en lina, som kan dras över isen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.