Attendo svarar: ”Mycket känner vi inte igen”

Broby Presschefen berättar att flera av sakerna som nämns i rapporten håller på att åtgärdas.
Publicerad 27 januari 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Presschefen berättar att flera av sakerna som nämns i rapporten håller på att åtgärdas. Exempelvis håller de på med schemaändringar.– Vi omfördelar personalen så att de fördelas bättre på avdelningarna. Vi har också som mål att inte ha några avvikelser. Att det inte skulle finnas några blanketter för klagomål som det står i rapporten är fel, menar presschefen. Vidare ställer sig Attendo frågande till att frukosten skulle ha serverats så sent som det står i rapporten. – Om frukosten skulle ha serverats så sent så skulle vi ha haft det i någon rapport.Att det skulle vara för låg bemanning är inte heller något de känner igen på Attendo. Inte heller att personalen visar uppgivenhet.– Vi ställer oss frågande till många delar i den här rapporten, säger presschefen Charlotte Näsström Morén.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.