GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

I Osby gör man tummen upp

Hässleholm Han får medhåll av Marika Bjerstedt Hansen som tror att Löven är en man som har koll på verkligheten.
Hässleholm • Publicerad 27 januari 2012 • Uppdaterad 14 december 2021
Erland Nilsson.
Erland Nilsson.

Han får medhåll av Marika Bjerstedt Hansen som tror att Löven är en man som har koll på verkligheten.Att det även är en man hårt förankrad i det manliga metallfacket oroar henne inte.

– Jag utgår från att han är jämställd, säger hon. Han är ju socialdemokrat och vi är ett feministiskt parti. Vad vi behöver nu är en person med bra ledaregenskaper och det har jag hört att han har.Hon tror även att han kan vara bra när det gäller att forma partiets socialpolitik som är en av hennes hjärtefrågor.Både Erland Nilsson och Marika Bjerstedt Hansen längtar efter att få diskutera politik i stället för "mannen med mustasch" och hans utspel.–Jag är så trött på det, fortsätter Marika Bjerstedt Hansen. Det var ju inte därför man blev politiker.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.