Vänstern plockar väljare från S

Nyheter I januaris mätning från Dagens Nyheter/Ipsos fick V 9,6 procent, att jämföra med december, Ohlys sista månad som partiledare, då partiet fick 6,3 procent.
Publicerad 27 januari 2012 • Uppdaterad 15 december 2021
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

I januaris mätning från Dagens Nyheter/Ipsos fick V 9,6 procent, att jämföra med december, Ohlys sista månad som partiledare, då partiet fick 6,3 procent. Socialdemokraterna får rekordlåga 23,7 procent.– Vi ser ett tydligt flöde av sympatisörer från Socialdemokraterna till Vänsterpartiet, säger Ipsos vd Karin Nelsson, till DN.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.