1980-talet går igen på Björket

Kultur och Nöje Discjockeys är Timo Diablo och Rasmus \"Raz\" Lindwall, som tillsammans med bland annat Leila K gjorde stor succé på tiden det begav sig.
Publicerad 28 januari 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Discjockeys är Timo Diablo och Rasmus "Raz" Lindwall, som tillsammans med bland annat Leila K gjorde stor succé på tiden det begav sig. Syntlåtar, hårdrock, eurodisco, Madonna och Michael Jackson – alla stora hits från de två årtiondena ska spelas. På scen står Pandora, som med över sex miljoner sålda skivor världen över var en av eurodiscons okrönta drottningar under 90-talet. Pandora gav ut sitt tolfte album i november och har fått något av en revival på sista tiden, med flera tv-framträdanden. – Hon kör live i 45 minuter, alla de stora hitsen, säger Timo Kantomäki, som tror stenhårt på sin idé. – Vi såg det som hände när vi hade Grönwalls här i höstas. Det var kö från entrén ända upp till Åkaregatan och massor av människor har tjatat på oss att vi inte bara ska arrangera saker för yngre och för dem som gillar dansband, säger Timo Kantomäki. I oktober gjorde Timo och "Raz" en liknande spelning på Jägersbo och gensvaret var enormt. – Det kom 900 personer, genomsnittsåldern var säkert 35 år och det var en sån jädra allsång så det var sjukt. Flera kom klädda i 80-talskläder, killarna i korta kavajer med breda axlar och tjejer i stay-ups och bodys. Det var skitroligt, säger Timo Kantomäki.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.