Artikeln saknar rubrik

Hässleholm Av ansökan från kommunledningskontoret framgår det att Vittsjö Nya Fiskevårdsområde 2009 tog beslut att verka för att ett regleringstillstånd skulle tas fram.
Hässleholm • Publicerad 28 januari 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Av ansökan från kommunledningskontoret framgår det att Vittsjö Nya Fiskevårdsområde 2009 tog beslut att verka för att ett regleringstillstånd skulle tas fram. Kommunen kontaktades och dåvarande ordföranden i tekniska nämnden initierade en ansökan där kommunen gick in som ansvarig för projektet med stöd från fiskevårdsområdet. Projektet är i huvudsak EU-finansierat genom Leader. Kostnad 1 250 000 kronor där kostnad för vattendom utgör en tredjedel och resterande för de faktiska arbetet i samband med regleringen av Vittsjöns vattensystem.I projektkostnaden ingår också de medel som Vittsjö Nya Fiskevårdsområde satsar, 80 000 kronor under fyra år, samt 61 000 i ideellt arbete. Kommunen satsar 30 000 kronor för den adminstrativa delen av projektet.Källor: Ritva Nilsson Leader och projektledare Kurt Hagenrud.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.