Nytt direktflyg Malmö-Visby

Nyheter Malmö Aviation startar en ny flyglinje mellan Malmö och Visby i sommar.
Publicerad 31 januari 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Malmö Aviation startar en ny flyglinje mellan Malmö och Visby i sommar. Flyglinjen, som är ett samarbete med systerbolaget Gotlandsflyg, startar den 4 juni och körs fram till den 25 augusti. Resenärerna flyger direkt mellan Malmö-Visby med upp till fyra avgångar i veckan. Under Almedalsveckan blir det dagliga avgångar.

"Det är många som upplever det som relativt krångligt att ta sig till Gotland från södra Sverige. Därför är vi glada att kunna möta efterfrågan på snabb och smidig transport och presentera en lösning som innebär att sydsvenskar kan ta sig till Gotland på cirka en timme i sommar", säger Henrik Löfberg, marknadschef på Malmö Aviation, i ett pressmeddelande.När alla tekniska frågor är lösta ska försäljningen av biljetter starta så fort som möjligt.

Matilda Lundahl
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.