Lugn Valborg i Skåne

Hässleholm  - Jag har hört mig för och det tycks vara förhållandevis lugnt, säger Erik Jeppsson, vakthavande polisbefäl i Skåne.
Hässleholm • Publicerad 1 maj 2012 • Uppdaterad 14 december 2021

 - Jag har hört mig för och det tycks vara förhållandevis lugnt, säger Erik Jeppsson, vakthavande polisbefäl i Skåne. Detta bekräftades också av polisen inre befäl runt om i Skåne - med ett undantag:-  Det har varit mycket fylla och rejält stökigt, säger Sven Eriksson, inre befäl i Helsingborg. Ystadspolisen verkar vara de som haft den lugnaste natten.- Det har varit väldigt lite i natt, säger Anders Sandqvist, inre befäl i Ystad. Mellan midnatt och tre på natten hade totalt fem personer gripits runt om i Skåne för olika våldsbrott. De brott som anmälts var i stil med skadegörelse, olaga hot, brott mot knivlagen och en och annan misshandel.  -  Det har inte varit något anmärkningsvärt alls i natt, inga grova misshandlar vad jag noterat, säger Lars Nygren, inre befäl i Lund.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.