Beslutet skjuts fram

Broby På bara några dagar har mer än tusen namnunderskrifter samlats in med krav på att stoppa planerna på en ombyggnad.
Publicerad 2 maj 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

På bara några dagar har mer än tusen namnunderskrifter samlats in med krav på att stoppa planerna på en ombyggnad. Ett krav på folkomröstning ställs bland de protesterande, vilket Norra Skåne tidigare berättat om. I dag väntas politikerna besluta att skjuta beslutet om ombyggnad på framtiden. Annars var tanken att frågan skulle komma upp till avgörande i fullmäktige i slutet av maj.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.