Historiskt ögonblick för byn

Osby Det handlar förstås om startskottet för den omtalade och efterlängtade järnvägsstationen i Killeberg, den som ska ge bygden en rejäl skjuts in i framtiden.
Osby • Publicerad 2 maj 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Det handlar förstås om startskottet för den omtalade och efterlängtade järnvägsstationen i Killeberg, den som ska ge bygden en rejäl skjuts in i framtiden. Spadtaget är öppet för allmänheten, så den som vill uppleva ett historiskt ögonblick i byn får passa på i dag, torsdag, klockan 12.00.Den som vill åka tåg från Killeberg får dock vänta till 2013, då trafiken kommer i gång.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.