Katarina Tågeruds bild

Personligt Katarina Tågerud i Farstorps Tågarp, Hästveda, bjöds på stor-slagen underhållning när hon fick se dessa vackra djur, som betade lugnt vid vägkanten mellan Broby och Hästveda.
Personligt • Publicerad 3 maj 2012 • Uppdaterad 15 december 2021

Katarina Tågerud i Farstorps Tågarp, Hästveda, bjöds på stor-slagen underhållning när hon fick se dessa vackra djur, som betade lugnt vid vägkanten mellan Broby och Hästveda. Det åskade ute, men det var inget som besvärade älgarna. De mumsade lugnt vidare på sitt gräs.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.