Inga problem för Perstorp Bälinge

Sport – Vi har rätt bra koll på det, säger Julius Sjödahl som tränar Perstorp Bälinge.
Sport • Publicerad 5 maj 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

– Vi har rätt bra koll på det, säger Julius Sjödahl som tränar Perstorp Bälinge.Västra Karup spelade väldigt lågt, oftast med hela laget på egen planhalva och hängde inledningsvis bra med i överflyttningarna i försvarsspelet.

Perstorp hade stort bollinnehav i den första halvleken och efter ett tag började hemmaspelarna mattas efter en hel del jagande. Därför kom 0–1 helt följdriktigt. Philip Alm sköt i stolpen och på returen höll sig Pierre Johansson framme och tryckte upp bollen i krysset. Perstorps fina spel fortsatte i början av andra. efter tio minuter skar Philip Alm in i straffområdet och fälldes. Fitim Elshani satte straffen till 0–2.– Sedan kom den enda perioden i matchen som jag inte är nöjd med. Det var mycket Hawaii utan kontroll. Men sedan tar vi tag i spelet igen sista tio, säger Sjödahl.

Emil Borg fastställde slutresultatet till 0–3.– Rätt så stabilt tycker jag. De stack upp i kontringar men vi spelade ett bra försvarsspel, säger Sjödahl vars Perstorp Bälinge klarade sig bra utan avstängde Jim Andersson som lyckats dra på sig tre varningar på de tre inledande matcherna.– Så nu får det vara slut på Jims filmande, säger en munter Julius Sjödahl.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.