Norra Skåne gratulerar

Grattis Hon är född i Nästved, Danmark och arbetar som undersköterska på dialys, Hässleholms sjukhus.
Publicerad 7 maj 2012 • Uppdaterad 13 december 2021
60 år fyller den 9 maj Pia Bengtsson
60 år fyller den 9 maj Pia Bengtsson

Hon är född i Nästved, Danmark och arbetar som undersköterska på dialys, Hässleholms sjukhus. Hon har arbetat inom vården sedan 1976 och på dialys i 20 år.Pia Bengtsson är med i Skånes koiklubb och har tidigare varit engagerad i Härlövs IF samt S71. Familjen, djur och trädgården är hennes stora intressen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.