Annons

Motorträff slutade med slag och hot

Höör Händelsen, som inträffade på Jägersbos camping en septemberlördag 2009, slutar nu i Lunds tingsrätt.
Höör • Publicerad 8 maj 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Händelsen, som inträffade på Jägersbos camping en septemberlördag 2009, slutar nu i Lunds tingsrätt.De båda paren kände igen varandra sedan tidigare, men är inte längre vänner. Kvinnorna hade vid ett tidigare tillfälle blivit ovänner och kommit ihop sig om en sak som försvunnit.

Kvinnan som snart ska stå inför tingsrätten anklagade den andra för att bland annat en jacka var borta.När hon stötte på antagonisten på bilträffen blev hon aggressiv, varpå den anklagade kvinnan knuffade bort henne. Då tände Osbykvinnan, som är i 25-årsåldern, till och slog fem, sex slag i ansiktet på den andre.

Även hennes jämnåriga man blev aggressiv och hotade det andra paret med att han skulle "plocka dem".Sedan började han sparka deras bil också så att den fick några bucklor. Kvinnan åtalas för misshandel och mannen för olaga hot och skadegörelse.

Lennart AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons