Ny chef på Skogsbrynet

Broby Socionomutbildade Nina Andersson jobbar i dag med kvalitetsfrågor inom äldrevården i Kristianstads kommun.
Publicerad 10 maj 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Socionomutbildade Nina Andersson jobbar i dag med kvalitetsfrågor inom äldrevården i Kristianstads kommun. - Hon är en lämplig person för tjänsten helt enkelt, säger Gisela Beckman, verksamhetschef för kommunens äldreomsorg, om varför Andersson fick jobbet i konkurrens med de knappt fyrtio andra som sökte. Annika Elfving har varit chef på Skogsbrynet i nio år. Hon övergick för ett par månader sedan till att bli enhetschef på kommunens hemtjänst. Sedan dess har det kommunala äldreboendet i Sibbhult saknat ordinare verksamhetschef.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.