Dieseltjuvar greps efter tips

Skåne/Kristianstad Duon greps vid tretiden på natten men det var redan vid 22-tiden på kvällen som polisen fick ett tips.
Publicerad 12 maj 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Duon greps vid tretiden på natten men det var redan vid 22-tiden på kvällen som polisen fick ett tips. Dieseln ska ha försvunnit från Önnestad. Tipset hjälpte polisen att lägga pussel och trots att männen inte hade någon diesel i bilen ansåg man att det fanns nog med bevis för att kunna gripa det två. De kommer att förhöras under morgonen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.