Mörk dag för Garnisonsföretag

Hässleholm Företrädare för bolaget lämnade själva in ansökan till Hässleholms tingsrätt.
Hässleholm • Publicerad 14 maj 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Företrädare för bolaget lämnade själva in ansökan till Hässleholms tingsrätt.2010 hade bolaget elva anställda. Vid konkurstillfället sysselsatte företaget sex personer: fyra anställda samt två ägare. Svensk Uppdragsutbildning är ett utbildningsföretag vars idé var att erbjuda skräddarsydda certifieringsutbildningar till företag och kommuner. Företaget hade kunder i både Sverige och Norge.Företaget bildades 2005 och hade sitt säte på Logementsvägen på Garnisonsområdet.Det var bland annat skatteskulder och leverantörsskulder som gjorde att företaget kom på obestånd.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.