Asta Lideberg död

Personligt Hon växte upp i Osby och i samband med att hon ingick äktenskap med Robert Lideberg, ställdes flyttlasset till Liatorp.
Personligt • Publicerad 18 maj 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Hon växte upp i Osby och i samband med att hon ingick äktenskap med Robert Lideberg, ställdes flyttlasset till Liatorp.Asta Lidebergs största omsorg genom livet blev den egna familjen och arbetet i hem och trädgård. Hon hade många olika intressen, varav blommor och broderi stod hennes hjärta nära. Hon verkade också inom Diö-Liatorps frikyrkoförsamling, där hon genom åren varit en flitig och drivande kraft.Då Asta Lideberg blev änka 2008 är närmast anhöriga sönerna Rolf, Tommy och Berth med familjer, jämte övrig släkt, vänner.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.