Här är vinnarna i Norra Skånes tävlingar

Hässleholm Tävlingarna presenterades i Norra Skånes speciella bilaga inför Tyringedagarna och svaren skulle lämnas in till Norra Skånes representanter på plats i Tyringe på fredagen.
Hässleholm • Publicerad 20 maj 2012 • Uppdaterad 13 december 2021
Lars-Åke Bengtsson var en av de glada pristagarna i Norra Skånes tävlingar på Tyringedagarna.
Lars-Åke Bengtsson var en av de glada pristagarna i Norra Skånes tävlingar på Tyringedagarna.

Tävlingarna presenterades i Norra Skånes speciella bilaga inför Tyringedagarna och svaren skulle lämnas in till Norra Skånes representanter på plats i Tyringe på fredagen.Många hade lämnat in rätta svar på både bildgåtan och frågetävlingen med 21 frågor som var utspridda i 19 butiker i Tyringe, så vinnarna fick utses genom lottning.Lisbeth Sjölén tog priset i bildgåtan och vann en halvårsprenumeration på Norra Skåne.Teresia Hermansson och Lars-Åke Bengtsson fick båda pris i frågetävlingen, var sin stor Norra Skåne-kasse med produkter från butiker i Tyringe.Vinnarna hyllades från krögartältets scen av Partyfabrikens Säle Svensson och Norra Skånes Katarina Bexell som överlämnade priserna.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.