Spiros: ”En fantastisk resa”

Hässleholm Under hans 24 år som koncernchef har Bergendahls omsättning ökat från en till drygt tio miljarder kronor.
Hässleholm • Publicerad 21 maj 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Under hans 24 år som koncernchef har Bergendahls omsättning ökat från en till drygt tio miljarder kronor. Matvarubiten har utökats med såväl heminredning som med smyckeskedjan Glitter som sedan köpet fått ett dubblerat antal butiker och idag är störst i Norden på bijouterier.

– Under mina år som vd och koncernchef har jag varit med om en fantastisk resa, säger Spiros Mylonopoulus, gift med grundarens barnbarn.Målen för framtiden är framförallt två:–Att behålla företaget i familjens ägo och uppnå framgång på lång sikt.Bergendahls startades 1922 i Hässleholm av nuvarande huvudägaren Elisabeth Bergendahl Mylonopoulus farfar Mikael Bergendahl.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.