Nike igen för IFK Hässleholm

Sport Förra hösten slog man ut IFK Hässleholm i kvalet till tvåan och i årets DM-spel har man redan slagit ut Hässleholms IF med klara siffror.
Sport • Publicerad 23 maj 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Förra hösten slog man ut IFK Hässleholm i kvalet till tvåan och i årets DM-spel har man redan slagit ut Hässleholms IF med klara siffror. I DM-spelets åttondelsfinaler ställs nu IFK mot Lommaklubben där lottningen aser ut så här: IFK Hässleholm–Nike, Lunds BK–Hittarp, Bunkeflo– Klippan, Bosna–Helsingborgs IF, IFK Trelleborg– Kristianstads FF, Torn–Olympic, Prespa Birlik–Eskilsminne och Kvarnby–Limhamn/B.Matcherna skall spelas senast den 17 juni.I dam-DM är redan FC Hessleholm klara för kvartsfinal men lottningen till denna är ännu inte klar.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.