Hässleholms bästa i bilder

Hässleholm Håller du med om att Finjasjön och Hammarmölledamm representerar Hässleholm med omnejd, eller vill du bidra med en helt egen bild?
Hässleholm • Publicerad 29 maj 2012 • Uppdaterad 15 december 2021
Faran med att åka till Hammarmölledamm är att man är iväg mycket mycket längre tid än man tänkt sig
Faran med att åka till Hammarmölledamm är att man är iväg mycket mycket längre tid än man tänkt sig

Håller du med om att Finjasjön och Hammarmölledamm representerar Hässleholm med omnejd, eller vill du bidra med en helt egen bild? För att fira vår nya Hässleholmssajt belönar vi den bästa läsarbilden med en cykel. Temat är "Mitt Hässleholm" och flera vackra bilder har kommit in. Tolkningsutrymmet är stort, kanske är det din käresta, dina barn, din bil eller din hund som är Hässleholm för dig? Du laddar upp bilden på www.norraskane.se/mitthassleholm. Glöm inte att motivera vad som är Hässleholm för dig, och att ange kontaktuppgifter så att vi kan nå dig om du blir den lyckliga vinnare som får cykla runt på splitternya hjul i sommar. Tävlingen pågår till sista maj 2012. Du kan se andras bidrag på www.norraskane.se/lasarmedverkan. Där kommer du förresten att kunna ladda upp egna och se andras studentbilder i juni!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.