Annons

GRATTIS Petra och Lira och Cathrin och Cocos till lagmedaljer på SM!

Hässleholm Och inte nog med det, lagsilvret i samma storlek gick till laget Win Win Situation och där är en av medlemmarna Cathrin Andersson med bordercollie Cocos, även de från Hässleholm Hu!
Hässleholm • Publicerad 19 juni 2012 • Uppdaterad 13 december 2021
Petra Nilssons kelpie Lira poserar stolt med guldmedalj kring halsen
Petra Nilssons kelpie Lira poserar stolt med guldmedalj kring halsen

Och inte nog med det, lagsilvret i samma storlek gick till laget Win Win Situation och där är en av medlemmarna Cathrin Andersson med bordercollie Cocos, även de från Hässleholm Hu! Både Petra och Cathrin har varit medlemmar i Hässleholm HU sedan många år tillbaka och vi i klubben är jättestolta över deras framgångar på SM 2012! SM i Borlänge bjöd i år på dåligt väder med mycket regn men trots detta kunde tävlingarna genomföras på bästa sätt med stort medaljregn över Skåne. Många individuella medaljer hamnade i vårt landskap, men tyvärr inga till Hässleholm HU detta år. Men vi kommer igen 2013 i Falkenberg!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons