Telenors nät utslaget

Hässleholm På tidningens redaktion kunde man lösa problemet genom att de reportrar som har privata abonemang hos andra operatörer kunde ringa från egna telefoner men däremot var det svårt att få tag på Norra Skånes reportrar under tisdagen.
Hässleholm • Publicerad 3 juli 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

På tidningens redaktion kunde man lösa problemet genom att de reportrar som har privata abonemang hos andra operatörer kunde ringa från egna telefoner men däremot var det svårt att få tag på Norra Skånes reportrar under tisdagen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.