Osby kyrka utsatt för kopparstöld

Osby Det var någon gång mellan måndagen och tisdagen som fyra stuprör och tre åskledare i koppar försvann från kyrkan i Osby.
Osby • Publicerad 5 juli 2012 • Uppdaterad 13 december 2021

Det var någon gång mellan måndagen och tisdagen som fyra stuprör och tre åskledare i koppar försvann från kyrkan i Osby.Några spår efter tjuvarna finns inte.– Det enda sättet att komma till rätta med kopparstölderna är att skrothandlarna på något sätt tvingas redovisa det de köpt in, tror Staffan Rosén stationsbefäl i Osby.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.