Tränarna oense efter matchen

Sport KDFF-tränaren Elisabet Gunnarsdottir var av en helt annan åsikt.
Sport • Publicerad 5 juli 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

KDFF-tränaren Elisabet Gunnarsdottir var av en helt annan åsikt.– Jag förstår inte hur man kan klaga på sånt, säger hon. Efter Kristianstads 3-2-seger mot Piteå var bortalagets assisterande tränare Lennart Hedkvist missnöjd med domarinsatsen. Piteå fick fem varningar medan hemmalaget inte fick en enda och han tyckte att alla de tre insläppta målen föranleddes av diskutabla domslut, däribland straffen som tilldelades Kosovare Asllani.Detta fick Elisabet Gunnarsdottir att reagera.

– Jag håller inte med honom alls. Jag tycker vi var det betydligt bättre laget på plan. Det första jag gjorde innan jag gick upp hit var att titta på videon och det är en solklar straff. Det är en väldigt väldigt tydlig straff. Jag kan inte förstå hur man kan klaga på sånt, säger hon.Hon deklarerar klart och tydligt att hon inte delar Hedkvists uppfattning och understryker hur välförtjänt segern var.– Det var en väldigt rättvis seger, säger Elisabet Gunnarsdottir.

Hon berömde dock Piteå för hur svårspelade de är när de har ledningen och anser att det var Kristianstads beslutsamhet och inställning som till slut fällde avgörandet.– Vi hade bestämt oss för att vinna här idag. Det trodde jag på till sista sekunden. Det var en väldigt rättvis seger, inget snack om saken. Det ser man också på statistiken, säger "Beta" som inte hade gått hem glad om Kristianstad inte fått med sig det avgörande målet.– Allt annat än tre poäng hade jag varit väldigt missnöjd med utifrån hur vi genomförde matchen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.