22 nya lägenheter på Hassellunden

Hässleholm Lägenheterna ska byggas i anslutning till Trollslingan.
Hässleholm • Publicerad 7 juli 2012 • Uppdaterad 13 december 2021
Här längs Trollslingan på Hassellunden ska Skanska och Ikea i samarbete bygga 22 bostadsrättslägenheter om intresset blir stort nog. FOTO: CARL-JOHAN BAULER
Här längs Trollslingan på Hassellunden ska Skanska och Ikea i samarbete bygga 22 bostadsrättslägenheter om intresset blir stort nog. FOTO: CARL-JOHAN BAULER

Lägenheterna ska byggas i anslutning till Trollslingan.Företagets flaggor vajar redan på tomten och Boklok hänvisar intresserade till att anmäla sig på företagets hemsida. Därefter får man hem information om bygget och är man fortfarande intresserad bjuds man in till en säljstart.

Säljer bolaget tillräckligt många lägenheter startar projektet  och företaget räknar med tre kvartal från byggstart till inflyttning.Husen byggs  i två våningar med lägenheter i varje plan och egen ingång. Det ska byggas tvåor, treor och fyror.Priserna? Ja de är inte helt spikade ännu beroende bland annat på skiftande markpriser. Men jämförbara pågående projekt finns.En fyra i Oxie utanför Malmö kommer att kosta mellan knappt 1 095 000 kronor och 1 245 000 kronor med en månadsavgift på 5 043 kronor. Samma storlek på lägenhet i Öllsjö utanför Kristianstad kostar mellan 1 045 000 kronor och 1 198 000 kronor med en månadsavgift på 5 494 kronor.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.