Min teckning

Personligt Till vänster har hon gjort ballonger, en blomma och ett hjärta som mormor ska få.
Personligt • Publicerad 10 juli 2012 • Uppdaterad 14 december 2021
Irma Axelsson
Irma Axelsson

Till vänster har hon gjort ballonger, en blomma och ett hjärta som mormor ska få. Irma bor i Lommarp, Vinslöv, och som tack skickar vi henne boken Nilla och jag. Skicka in din sommarteckning till oss. Alla publicerade bidrag belönas med en bok. Skicka teckningen till personligt@nsk.se eller Norra Skåne, Väpnaregatan 6, 28181 Hässleholm. Glöm inte skriva namn, adress och ålder.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.