Försvunnen miljonär hittad

Skåne/Kristianstad Tipset var inlämnat på Willys i Kristianstad.
Publicerad 11 juli 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Tipset var inlämnat på Willys i Kristianstad. Eftersom vinnaren inte hade använt spelkort kunde Svenska Spel inte spåra honom. Vinnaren önskar att vara anonym. Men han säger till Svenska Spel att han är väldigt glad.– Att vinna så här mycket är en dröm som kommer sätta guldkant på tillvaron. När jag berättade för frugan jublade hon och ville ha minst 314 401 kronor, och det kan hon väl få om jag sitter med sex miljoner över till det lilla extra, säger han. Fångar vill rökaKristianstad. Anstalten i Vä anmäls till justitieombudsmannen av en fånge. Enligt honom behandlas de intagna väldigt respektlöst. Bland annat så får de intagna röka tre cigaretter om dagen. Fången anser att detta är ett brott mot hans rättigheter. Han menar också att anstalten bryter mot lagen då man inte tillåter de intagna att vara utomhus på helgen om de har besök.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.