Norra Skåne gratulerar

Personligt Hon har varit yrkesverksam som lärare i Älmhult i 41 år.
Personligt • Publicerad 13 juli 2012 • Uppdaterad 13 december 2021
GPKS Sonja Svenle- Pettersson första namn på listan till kommunvalet fyller 70
GPKS Sonja Svenle- Pettersson första namn på listan till kommunvalet fyller 70

Hon har varit yrkesverksam som lärare i Älmhult i 41 år. Sonja Svenle-Pettersson sitter i kommunfullmäktige och i kommunstyrelse. Hon är ordförande i valnämnd, ledamot i lärarförbundets pensionärskommitté, kassör i Loshults PRO och sekreterare i Göingepartiet kommunal samling. Hon älskar att promenera och går 200 mil om året. Svampplockning är ett annat stort intresse, så även korsord och Sudoku.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.