Mycket oklart om yxattack

Skåne/Kristianstad Polisen kan bekräfta att alla parter nu är hemma.
Publicerad 23 juli 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Polisen kan bekräfta att alla parter nu är hemma. Dels den 55-åriga man som attackerade en annan med yxa och hans 49-åriga offer som har fått lämna sjukhuset. Enligt polisen skrev den senare ut sig själv. Den kvinna som anhölls under lördagen, misstänkt för medhjälp, är också hon släppt.

Det finns fortfarande en hel del oklarheter vad som hänt. Det ska ha funnits spit med i bilden men det var ingen fest i egentlig mening. Någon gång under eftermiddan bröt ett bråk ut och de två männen hamnade på Skolgatan där den ena slog en yxa i huvudet på den andre. Vad som föregått attacken ute på gatan är oklart.Enligt polisen besöktes den skadade mannen på sjukhushuset under helgen, men han ville då inte medverka i utredningen. Det finns också en del oklara vittnesuppgifter, vilket gör att händelseförloppet är diffust.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.