Teatervandring i profilernas fotspår

Hässleholm I år är namnet \"Full fart framåt\" där vandringen tartar vägen från Vallgatan 4, förbi Nytorget, Tekniska skolan, Djupadalsparken och tillbaka till Vallgatan 4.
Hässleholm • Publicerad 24 juli 2012 • Uppdaterad 13 december 2021
För fjärde gången anordnar HeTS
För fjärde gången anordnar HeTS

I år är namnet "Full fart framåt" där vandringen tartar vägen från Vallgatan 4, förbi Nytorget, Tekniska skolan, Djupadalsparken och tillbaka till Vallgatan 4. Ett sekel ska passeras från 1861 till 1958 och omkring 10 till 15 skådespelare kommer att överraska på vägen.

Den vandrande teatern kommer att pågå under 10 föreställningar under augustimånad med 70 platser vardera. En föreställning som riktar sig till alla målgrupper. – Jag hoppas att folk ska kunna inspireras av de historiska personerna, av deras kraft, fantasi och optimism, säger Kristina Runklint.Datumen i augusti är 1, 3, 5, 7, 10, 12, 15, 16, 18 och 19.Biljetter finns att förhandsboka på Turistbyrån.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.