Händelsen i Hästveda olaga hot

Hässleholm Åklagare Pär Andersson som leder förundersökningen kan bekräfta att förhör har hållits med den misstänkta gärningsmannen samt de totalt fyra personer som utsatts för någon form av hot.
Hässleholm • Publicerad 26 juli 2012 • Uppdaterad 15 december 2021
Arkivbild
Arkivbild

Åklagare Pär Andersson som leder förundersökningen kan bekräfta att förhör har hållits med den misstänkta gärningsmannen samt de totalt fyra personer som utsatts för någon form av hot. Händelsen som i går misstänktes vara ett försök till mord eller dråp har nu fått brottsrubriceringen olaga hot.– Polisen trodde först att det var försök till mord, säger Pär Andersson.Han är fortsatt förtegen om vad det hela handlade om och hänvisar till att det fortfarande ska göras en del utredningstekniskt arbete. Han kan inte heller i nuläget säga om den misstänkte kommer att begäras häktad.– Det kommer jag att ta ställning till under dagen, säger Pär AnderssonEn eventuell häktningsförhandling kommer att hållas i morgon.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.