Begärs häktad efter händelserna i Hästveda

Hässleholm – Det finns risk för att han fortsätter att begå den här typen av brott mot de här människorna, säger åklagare Pär Andersson om beslutet att begära mannen häktad.
Hässleholm • Publicerad 27 juli 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

– Det finns risk för att han fortsätter att begå den här typen av brott mot de här människorna, säger åklagare Pär Andersson om beslutet att begära mannen häktad. Händelserna rubriceras som olaga hot då mannen inte haft som uppsåt att skada eller döda personerna, som är inom samma familj. Ingen av de målsägande tror att han haft uppsåt att skada dem.– De skador som uppkommit är på händerna när de har försökt ta ifrån honom vapnet, säger Pär Andersson.Häktningsförhandlingen äger rum i Hässleholms tingsrätt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.