GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Olycksminut för Vittsjö

Sport –Ingen bra prestation.
Sport • Publicerad 7 oktober 2012 • Uppdaterad 14 december 2021
Vlora Bajraktaraj linkade av med en befarad korsbandsskada. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Vlora Bajraktaraj linkade av med en befarad korsbandsskada. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

–Ingen bra prestation. Vi kan bättre, konstaterar Vittsjös tränare Thomas Mårtensson.Mattan på idrottsparken inbjöd verkligen inte till spel. Det myckna regnandet gjorde underlaget bedrägligt och svårbemästrat.–Att spela kortpassningsspel var inte lönt. Vår målsättning var att inte tappa boll centralt och istället försöka ta oss runt på kanterna. Tidvis lyckades vi, tidvis inte. Det var en typisk oktobermatch. Inte så mycket skönspel utan mer kriga, säger Vittsjötränaren.Och krigandet behärskade Örebro bäst. Så slåss Marie Hammarström & Co också för sin allsvenska status. Stressade av Djurgårdens seger mot Tyresö som spetsade till bottenstriden (och förmodligen även avgjorde guldstriden).–En tuff match, rätt jämn. Vi tog inte chansen och skapade inte tillräckligt mycket för att vinna, sammanfattar Vittsjös innermittfältare Kirsty Yallop.Vittsjös bästa läge dök upp i 53:e minuten. Danesha Adams fick tid på sig att avsluta men bollen rullade över foten och skottet skruvade sig över.Vlora Bajraktaraj byttes in i den 74:e minuten. Hon hann bara vara på planen i åtta minuter innan hon oattackerad sjönk ihop. Bajraktaraj tog sig efter en stund för egen maskin av planen.–Förmodligen korsbandet, tror Mårtensson.Minuten senare fastnade bollen nere i Vittsjös straffområde. Då klev Sarah Michael fram och klippte in 1–0 för gästerna.Marika Höghäll

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.